1. Home
  2.  » Badkamer verbouwen of renoveren

Badkamer verbouwen, renoveren

Wilt u uw huidige badkamer verbouwen, renoveren? G.Verweij Bouw in Veenendaal sloopt, bouwt, verbouwt, verplaatst of renoveert elke badkamer. In de huidige tijd stellen we meer eisen aan een badruimte. We willen deze meer en meer gebruiken als relax ruimte na een dag van inspanning. Daarnaast betekent een nieuwe uitvoering van de badkamer ook een waardestijging van uw woning. Of u nu uw badkamerwensen gedeeltelijk of compleet door ons wilt laten verzorgen, wij zorgen voor een mooi stuk vakwerk.

Wat kost een badkamer verbouwen?

G.Verweij Bouw in Veenendaal maakt badkamers voor elk budget. Afhankelijk van uw wensen ligt de prijs van een badkamer ligt tussen de € 3.000,- en € 25.000,-. Hebt u een klein budget dan kunt u uw badkamer deels laten vernieuwen door het tegelwerk en sanitair te vervangen. Het is in de meeste gevallen ook mogelijk om nieuwe tegels over uw oude tegels te plakken. Veel senioren laten tegenwoordig hun bad vervangen door een inloopdouche.

badkamer verbouwen Veenendaal
badkamer renoveren Veenendaal

Mogelijkheden met een groter budget

Met een groter besteedbaar bedrag kunt u de volledige sanitaire inrichting laten vervangen door een moderne variant. Denk hierbij aan vloerverwarming, een speciaal bad of een nieuwe badkamer in combinatie met een sauna. U kunt ook de digitale wereld in uw badkamer opnemen in de vorm van een televisie, iPad of speakers.

Hoelang duurt een badruimte bouwen of verbouwen?

Een badkamer verbouwen kan kort of iets langer duren. Afhankelijk van uw keuzes en de staat van uw bestaande badkamer duurt een badkamerverbouwing of nieuw te bouwen badruimte 2 weken. Als u dat liever wilt, mag u eventueel sloopwerk ook zelfuitvoeren. In dat geval nemen wij van tevoren met u door welke onderdelen van de badruimte kunnen blijven bestaan. Wij zorgen ervoor dat u zo min mogelijk overlast hebt van de verbouwing en leveren de plaats van het project netjes en opgeruimd op.

Inventarisatie en offerte

Voorafgaand aan de verbouwing, verplaatsing of reparatie van uw badkamer, komen we bij u langs voor een inventarisatie ten behoeve van de offerte. Tijdens dit bezoek bespreken we ook uitvoerig uw wensen en ideeën en geven u waar nodig vakkundig advies. Bij deze vooropname kijken we in uw huidige of nieuwe badruimte naar de volgende punten:

  • Plaats van leidingen
  • Loop van afvoeren
  • Afzuigkanalen
  • Aarding
  • Staat van eventueel kozijn
  • Mate van daglicht
  • Waterafstotendheid plafond en muren
  • Plaatsing bad of douche

Wat is de werkwijze?

Een badkamer verbouwen, verplaatsen, renoveren of nieuw te bouwen badruimte vraagt een strakke planning. Vooral omdat hier meer partijen bij betrokken zijn. Voor het beste resultaat werken wij met vaste gerenommeerde loodgieters, stukadoors, schilders, elektriciens en installateurs, zodat u deze bedrijven niet zelf hoeft te zoeken. Bovendien bent u daarmee goedkoper uit en hebt u slechts 1 aanspreekpunt. Onze efficiëntie is er immers ook voor uw gemak.

Uw badkamer verbouwen een overweging? Maak een afspraak voor een vrijblijvend bezoek op 06-21 98 75 71.

 

G.Verweij Bouw bouwt zeker

logo

Copyright ©2010-2023 G.Verweij Bouw Veenendaal. Alle rechten voorbehouden.

Website: DKGS Agency - SEO teksten: Tekstbureau Kiki Koning