06 – 21 987 571 info@gverweijbouw.nl
Home » Aannemer regio Veenendaal voor verbouwingen

Aannemer regio Veenendaal voor verbouwingen

Aannemer G.Verweij in Veenendaal fikst ook de verbouwing of renovatie van uw huis. Woont u in Veenendaal of omgeving en wilt u meer leefruimte, praat dan eens met ons. Wij zijn gespecialiseerd in verbouw en kunnen al uw verbouwdromen waar maken. U kunt ons inhuren voor kleine en grote projecten. Compleet of gedeeltelijk. Met ruim 15 jaar praktijkervaring maken we u graag blij met een mooi stuk vakwerk.

Aannemer Veenendaal verbouwingen
Bouwbedrijf G.Verweij Veenendaal

Aannemer voor elke verbouwing

Verbouwingen zijn er in soorten en maten. Van het plaatsen van een dakkapel, verbouwen van uw badkamer of keuken tot het vergroten van uw woning met meer kamers of een extra verdieping. Ook als u meer licht wilt op uw zolderverdieping is G.Verweij Bouw in Veenendaal het aangewezen bedrijf om deze klus te klaren. Hiervoor hebben we diverse mogelijkheden zoals een lichtkoepel of lichtstraat of een dakraam. Maar wij doen meer. In de huidige tijd is er steeds vaker vraag naar mantelzorg woonruimte aan of in een bestaande woning. Ook deze klus kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

Bouwbedrijf G.Verweij regelt het goed

Aannemer G.Verweij in Veenendaal betrekt de klant bij het project. Een verbouwing van uw huis is een ingrijpend karwei. Wij zorgen dat het eindresultaat er mag zijn. Terwijl u verder gaat met uw leven, zorgen wij dat de verbouwing zo vlot mogelijk verloopt. Dit vereist een nauwkeurige planning en een goede samenwerking met de betrokken bedrijven. Maar voordat we echt aan de slag kunnen, komen we bij u langs op locatie om alle facetten van de verbouw met u door te nemen. Waar nodig geven we u deskundig advies. Door onze jarenlange ervaring in de bouw kunnen wij u in begrijpelijke taal uitleggen welke keuzes in uw specifieke geval het beste effect geven. Na deze koude opname ontvangt u van ons zo snel mogelijk een gespecificeerde offerte. Bij aannemer G.Verweij weet u precies waar u aan toe bent.

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Bel gewoon aannemer G.Verweij op 06-21 98 75 71.

 

G.Verweij Bouw bouwt zeker

Aannemersbedrijf Veenendaal
logo

Copyright ©2017 G.Verweij Bouw Veenendaal. Alle rechten voorbehouden.

Internetbureau Veenendaal: DKGS Grafisch Servicebureau. SEO teksten: Tekstbureau Kiki Koning.